Online vragenuur Hoensbroek


De gemeente Heerlen organiseerde onlangs een digitaal informatiemoment, waarin vragen konden worden gesteld over het project Mijnspoor en daaruit voortkomend de Leisure Lane. Op basis hiervan is donderdag 24 juni 2021 een online vragenuur georganiseerd voor inhoudelijke vragen met betrekking tot de aanleg van de Leisure Lane in Hoensbroek. Dit is een gezamenlijk informatiemoment, waarbij zowel de Provincie Limburg als de gemeente Heerlen aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.

De presentatie gaat specifiek over het gedeelte van de Leisure Lane dat door Hoensbroek loopt. Op de pagina die gericht is op gemeente Heerlen, vindt u vervolgens de presentatie.

Om u de gelegenheid te geven om de presentatie goed te bekijken op een moment dat het u schikt, kiezen we ervoor het vragenuur te organiseren op donderdag 24 juni om 19.30 uur. In verband met de COVID-regels is dit weer een digitale bijeenkomst.

Indien u wilt deelnemen, kunt u zich opgeven door een e-mail te sturen naar leisurelane@prvlimburg.nl. U ontvangt een link naar het digitale vragenuur dat via de applicatie Webex georganiseerd wordt. U hoeft hiervoor niets te downloaden. Via de link komt u rechtstreeks in de bijeenkomst. U kunt uw vragen tijdens de bijeenkomst stellen in de chat of al vooraf door een e-mail te sturen naar leisurelane@prvlimburg.nl.